duminică, 1 martie 2009

Piscot cu mere si biscuiti

Ingrediente:

- 7 oua
- 7 linguri zahar
- un praf de sare
- 9 linguri faina
- 1 sfert pachet praf de copt
- 300-400 g biscuiti simpli

Preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat cu un praf de sare. Separat se poate pune la fiert zaharul cu cateva linguri cu apa (2-3) pentru a se bate mai repede spuma.
Se adauga siropul de zahar asa fierbinte peste albusurile batute cu un praf de sare pana se formeaza o spuma tare.
Apoi se adauga treptat galbenusurile, faina si praful de copt.
Se unge tava cu unt,margarina etc si apoi se tapeteaza cu faina.
Biscuitii se zdrobesc iar apoi se azeaza pe toata suprafata tavii, urmand apoi a turna cu grija si compozitia.
Se presara deasupra zahar pudra dat prin strecuratoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu