duminică, 1 martie 2009

Biscuiti amaretti


Ingrediente:


  • 150 g pudra de migdale

  • 150 g zahar

  • 2 albusuri

  • 2 linguri de Amaretto sau cateva picaturi de esenta de migdale

PreparareAmestecati zaharul cu pudra de migdale.

Amestecati usor cele doua albusuri.

Uniti cele doua parti, adaugati Amaretto sau esenta de migdale si amestecati pana obtineti o pasta.

Acoperiti cu o folie de plastic si puneti pasta la frigider timp de o ora.Eu folosesc o lingura de inghetata pentru a forma biscuiti cu adevarat rotunzi. Daca nu aveti sau daca vreti sa faceti biscuiti mai mici, luati putina pasta, cam cat o nuca si aplatizati-o putin.

Puneti-i la cuptor la 170°C timp de 20 de minute. Biscuitii trebuie sa capete putin culoarea maro. Cand ii atingeti, trebuie sa fie moi. Se intaresc pe masura ce se racesc.

Un comentariu: