Pt blat:
-4 oua
-100 g zahar
-75 g faina
-un pachet praf de copt
-15 g cacao
-25 g unt
Pt mousse:
-1 pachet gelatina
- 3 linguri apa
-300 ml vin spmos sau sampanie (eu acum as pune mult mai putin max.100 ml)
-300 g frisca
-2 albusuri
-75 g zahar
-50g ciocolata de menaj (pt decorat)
Se face blatul care se va coace intr-o tava.
Ouale si zaharul se bat bine.
Faina, praful de copt, si cacao, se adauga la oua dupa care se amesteca si cu untul. Se coace la 200 C cca. 8 minute, apoi se lasa la racit dupa care se pune intr-un inel.Gelatina se prepara cu apa, dupa care se adauga sampania.
Se amesteca cu frisca, pana cand se intareste, albusrile se bat spuma, si se adauga zaharul.
Se amesteca cu frisca.
Se lasa 2 ore in frigider.